Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Directeur Slagharen gooit plannen voor nieuw zwembad overhoop: 'We gaan het anders doen'

15-12-2014, 16.36 uur

Opvallend nieuws uit Attractiepark Slagharen. Directeur Wouter Dekkers voert grote wijzigingen door aan de plannen voor een nieuw zwemparadijs. Hij laat weinig over van de indeling die eerder door zijn voorgangster, voormalig directrice Angelique Klar, werd gepresenteerd.

"We hebben inderdaad aanzienlijke aanpassingen verricht aan de zwembadplannen", vertelt Wouter Dekkers in een reactie. "Dankzij voortschrijdend inzicht zijn we er nu achter dat we het beter anders kunnen aanpakken dan oorspronkelijk de bedoeling was."

Zowel de plattegrond als de tekeningen die ex-directrice Angelique Klar afgelopen najaar vol trots de wereld in hielp, kunnen de prullenbak in. Een oud ontwerp voor de gevel, met daarop een grote vulkaan en palmbomen, is bijvoorbeeld intussen geschrapt. Wouter: "Die vulkaan gaat weg. De entree wordt strakker, met veel glas."

Het beoogde Mexicaanse thema krijgt een wildwest-sausje, om te voorkomen dat er een stijlbreuk ontstaat met de rest van het pretpark. "Denk aan een Tex-Mex-stijl." De directeur heeft ook het attractieaanbod in het zwembad onder handen genomen. Zo komt er in tegenstelling tot eerdere plannen geen betaalde surfmachine. "Een betaalattractie lijkt me eerlijk gezegd niks, die ruimte kunnen we beter gebruiken."

Op de valreep heeft Wouter ook gekozen voor het aanleggen van een buitengedeelte. Hoe dat er precies gaat uitzien, houdt hij voorlopig voor zich. Een definitieve openingsdatum is nog niet bekend. "Maar een opening in de meivakantie is niet ondenkbaar. We gaan ons best doen."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be