Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Financiële afdeling Attractiepark Slagharen op straat gezet: 'Tijd voor herstructurering'

12-12-2014, 17.06 uur

Slagharen-directeur Wouter Dekkers zet het mes in de financiële afdeling van het attractiepark. Drie personen kunnen per direct vertrekken, waaronder de financieel manager. Dat staat in een personeelsmemo die in handen kwam van Looopings.

Wouter bevestigt dat er drie dienstverbanden zijn beëindigd. Hij windt er geen doekjes om. "Herstructurering op die afdeling was dringend nodig. We gaan per direct op zoek naar vervanging." Een extern accountbureau gaat de verdwenen plekken tijdelijk opvullen. Verwacht wordt dat er op 1 maart nieuwe vaste collega's aangenomen zijn.

De directeur is twee maanden na zijn aanstelling nog bezig om achter de schermen orde op zaken te stellen. "En dat zal waarschijnlijk nog wel even duren. We willen natuurlijk ook mooie nieuwe dingen doen, maar dat kost tijd."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be