Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Kerstboom vol dure kerstballen uit Disneyland Paris valt kapot

09-12-2014, 23.15 uur

Een vrouwelijke Disney-fan uit het Noord-Hollandse Huizen is ontroostbaar. Haar kerstboom vol met kostbare kerstballen uit Disneyland Paris viel gisteravond kapot op de vloer. Van de enorme exclusieve ballenverzameling is vrijwel niets meer over.

"Huil al uren", schrijft de vrouw op Twitter. "Jaren collector's items sparen nu kapot door omgevallen boom!" Ze vertelt er maar liefst twintig jaar over gedaan te hebben om de dure kerstcollectie bij elkaar te krijgen. Veel van de prijzige kerstballen zijn exclusief verkrijgbaar in het pretpark. "De collector's items zijn gebroken, net als mijn leven."

De Nederlandse communicatieafdeling van het resort zegt de pechvogel niet te kunnen helpen, "aangezien de ornamenten exclusief in Disneyland Paris verkocht worden". Uit medelijden krijgt de vrouw wel een kleine attentie thuisgestuurd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be