Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Lego Movie redt Legoland

05-12-2014, 18.18 uur

De Legoland-pretparken in Engeland, Duitsland en Denemarken hebben dit jaar enorm veel extra bezoekers getrokken dankzij het succes van The Lego Movie. De populaire blockbuster zorgde voor "exceptionele resultaten".

Nick Varney, directeur van moederbedrijf Merlin Entertainments, vertelde dat bij presentatie van de jaarcijfers. Ook andere pretparken binnen de groep, zoals Alton Towers en Thorpe Park in Engeland, deden het goed. Dat kwam vooral door warm weer in de zomervakantie en een geslaagde Halloween-periode.

The Lego Movie kwam in februari dit jaar uit en was een wereldwijd succes. In totaal bracht de film over de beroemde gekleurde kunststofblokjes bijna 400 miljoen euro op. En dat terwijl het maken van de animatiefilm 'slechts' 50 miljoen euro kostte. Ook de meeste recensies waren positief.

Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be