Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris zet logo Kentucky Fried Chicken op Tower of Terror

04-12-2014, 00.30 uur

Disneyland Paris doet alles om sponsors te plezieren. Op de gevel van topattractie Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park is vanavond urenlang het logo van fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC) geprojecteerd.

De merkwaardige reclame-uiting is onderdeel van een speciaal evenement: KFC had het pretpark een avond lang afgehuurd. Ook op andere opvallende plekken in Disneyland Paris kwamen advertenties voor de kiprestaurants voorbij.

De beroemde vrijevaltoren, die zestig meter de lucht in steekt, is een blikvanger voor het hele resort. Daarmee heeft de commerciële advertentiewoede van Disneyland letterlijk een nieuw hoogtepunt bereikt.

Tot in Amerika wordt schande gesproken over het felle, witte logo. Fans zijn woedend dat het tot in detail ontworpen gebouw op deze manier ontsierd wordt. "Dit had in andere Disney-parken nooit gemogen", klinkt het op social media.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be