Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Bobbejaanland

Acteurs in wachtrij nieuwe attractie Bobbejaanland

04-12-2014, 11:01 uur | Reacties

Bobbejaanland gaat live-acteurs inzetten in de wachtrij van een nieuwe 3D-simulator, die volgend jaar opent. De entertainers moeten bezoekers alvast in de stemming brengen voor de attractie.

Dat vertelt directeur Roland Kleve in een interview. "Onze nieuwe immersive tunnel staat in het teken van ontdekkingen, interactie en verrassingen." Volgens hem duurt de attractie straks in totaal tien minuten. "De ride is uitvoerig gedecoreerd, we hebben zelfs acteurs in de wachtrij staan die zorgen voor de juiste sfeer."

ZIE OOK: Dit is de nieuwe attractie van Bobbejaanland

De directeur noemt de attractie 'The Forbidden Caves'. Het is niet duidelijk of dat de definitieve naam wordt. Eerder werd 'Mystery Mines/Forbidden Caves' in een persbericht aangeduid als werktitel. Een ritje draait om een jeepsafari door de jungle, waar exotische monsters blijken te leven.

De grote baas van fabrikant Holovis, Stuart Hetherington, geeft in hetzelfde interview nog een steek onder water naar zusterpark Movie Park Germany. Daar verscheen afgelopen seizoen een gelijkwaardige attractie, die werd gebouwd door een concurrerend bedrijf. "Dankzij onze ervaring wordt de simulator in Bobbejaanland zonder twijfel de beste immersive tunnel ter wereld."

ZIE OOK: Directeur Movie Park zag nieuwe 3D-film al zevenhonderd keer

Reacties
Bijdrage