Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Bijna alle attracties operationeel tijdens eerste grote winteropening van Duinrell

03-12-2014, 08.07 uur

We kunnen Duinrell toevoegen aan de lijst met Nederlandse pretparken die gewoon geopend zijn in de kerstvakantie. In navolging van de Efteling, Slagharen en Toverland introduceert Duinrell een grootschalige winteropening.

Dat is voor het eerst in het tachtigjarige bestaan van het park. Nagenoeg alle attracties draaien, inclusief drie achtbanen, de Rodelbanen en de Mad Mill. Alleen de waterattracties (Aqua Shute, Botsboten en Splash) blijven vanwege de weersomstandigheden noodgedwongen dicht. De Waterspin is nog steeds buiten gebruik vanwege technische problemen.

Naast de standaardrides ontkomt ook Duinrell niet aan extra toevoegingen als sneeuwballengevechten, kampvuren en tentjes met warme chocolademelk en glühwein. Het pretpark is tussen 20 december en 4 januari dagelijks geopend, dus ook op oudejaarsdag en 1 januari. Kaarten kosten 16,50 euro per persoon, zo'n 10 euro minder dan in de zomer.

Het 'Winter Wonder Park' is een samenwerkingsverband met Sanoma, het bedrijf achter onder meer SBS 6, NU.nl en tijdschriften als Tina, Margriet en Donald Duck. De televisiezender verzorgt dagelijks een 'SBS Wintershow' met zangeres Sita.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be