Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Cirque du Soleil laat Disneyland Paris links liggen

02-12-2014, 15.07 uur

Niet Disneyland Paris, maar PortAventura krijgt een semi-permanente vestiging van Cirque du Soleil. Het beroemde circustheater slaat de komende vijf jaar de tenten op in het Spaanse pretparkresort.

Cirque du Soleil was afgelopen zomer ook al te gast in PortAventura. Dat ging om een experiment, nadat gesprekken met Disneyland Paris op niets waren uitgelopen. Disney was eigenlijk van plan om de circusvoorstellingen een vaste plek te geven in uitgaansgebied Disney Village.

Blijkbaar bevielen de tests in Spanje goed. Vandaag werd bekend dat er een nieuw vijfjarig contract met PortAventura is afgesloten. Komende zomer is de show 'Amaluna' te zien. Dagelijks kunnen er 2400 toeschouwers komen kijken. Voor de voorstellingen moet wel apart betaald worden.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be