Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium gooit attracties 's winters open

29-11-2014, 13.32 uur

Raar maar waar: Walibi Belgium is dit jaar ook 's winters geopend. Een ritje in een rollercoaster zit er vanwege de kou echter niet in. Wel staat er een speciale kerstmarkt met kleine kinderattracties.

Naast een paar eetkraampjes omvat het 'Winter KidsPark' vijf kiddierides, die van een kindergebied verplaatst zijn naar de ingang van het pretpark. Het gaat om een treinbaan, een autobaan, een luchtballonnenmolen, een vliegtuigmolen en een draaimolen.

De kerstmarkt is open op zaterdagen en zondagen in november en december en tijdens de hele kerstvakantie. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro entree per persoon, de rest mag gratis naar binnen. Normaal gesproken is in de wintermaanden alleen zwemparadijs Aqualibi toegankelijk.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be