Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland vernieuwt attractie ter ere van comeback Samson & Gert

28-11-2014, 11.38 uur

Voor het eerst in ruim tien jaar worden er nieuwe afleveringen gemaakt van Samson & Gert. De tv-helden maken een comeback en dat gaan we volgend jaar ook merken in Plopsaland De Panne.

Het pretpark grijpt de rentree aan om het Kermisplein van Samson & Gert op te poetsen. Er is al een nieuwe attractie besteld: de zweefmolen Wienerwalz wordt vervangen door een nieuw exemplaar van fabrikant Wooddesign. Dat is hard nodig, want de oude molen is tientallen jaren oud en behoorlijk versleten.

Plopsaland zet bewust dezelfde attractie neer omdat de zweefmolen nog altijd populair genoeg is. Die vernieuwingsmethode pasten de Belgen dit jaar ook al toe, door een stokoude kinderachtbaan te vervangen door een gelijkaardige nieuwe rollercoaster.

Het is nog gissen wat Plopsaland verder gaat doen met het Samson-themagebied. Fans van het eerste uur hopen al jaren dat de pratende hond en zijn baasje een keer een grotere eigen attractie krijgen. Een creatieve liefhebber ontwierp laatst nog een zelfbedacht spookhuis met Samson & Gert in de hoofdrol.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be