Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park komt met oplossing voor luie bezoekers: lopende band richting de ingang

23-11-2014, 16.30 uur

Het Duitse Europa-Park presenteert volgend jaar een nieuwe 'attractie' waar vooral gemakzuchtige bezoekers blij mee zullen zijn. De overdekte looproute van de parkeerplaats naar de hoofdingang wordt voorzien van een lopende band.

Gasten hoeven zich voortaan dus niet meer uit te sloven als ze van hun auto naar de kassa moeten komen. Een band in de tegenovergestelde richting brengt de bezoekers 's avonds ook weer terug. Disneyland Paris maakt op de parkeerplaats al langer gebruik van dergelijke 'moving walkways'.

Europa-Park bestaat in 2015 veertig jaar. Nieuwe attracties hoeven we in het jubileumjaar niet te verwachten. Wel wordt het 4D-theater voorzien van een nieuwe film en krijgt de dagelijkse parade een opknapbeurt.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be