Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Exotische deuntjes met kerstbelletjes: Phantasialand geeft waterbaan speciale wintermuziek

22-11-2014, 15.33 uur

Het is even wennen: zomerse, Mexicaanse klanken met kerstklokjes en kerstbelletjes op de achtergrond. Phantasialand heeft de exotische soundtrack van de nieuwe waterbaan Chiapas laten vervangen door een winterse versie.

Componist IMAscore, verantwoordelijk voor de muziek, kreeg de opdracht om speciaal voor de wintermaanden een aangepaste compositie aan te leveren. Op alle pleinen rond de populaire attractie draait vanaf vandaag tot en met half januari muziek die voorzien is van winters gepingel.

Even was het onzeker of Chiapas wel open zou zijn in de wintermaanden. Phantasialand heeft intussen laten weten dat de waterbaan kan blijven draaien zolang de buitentemperatuur boven het vriespunt blijft.

Winterversies van bestaande pretparkmuziek worden steeds gebruikelijker. De Efteling verraste bezoekers laatst met een heuse winterse variant op de soundtrack van watershow Aquanura.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be