Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Uitbreidingen Efteling zitten hondenliefhebbers dwars

23-11-2014, 11.00 uur

Lang niet iedereen is er blij mee dat de Efteling zo snel groeit. Zo'n vijftien hondenbezitters uit de omgeving balen flink. Zij moeten door alle bouwwerkzaamheden steeds verder lopen om hun viervoeter uit te laten.

De toegangsweg richting een wandelgebied in de buurt van bungalowpark Bosrijk komt vanwege uitbreidingen alsmaar verder weg te liggen. Daardoor moeten de dierenvrienden honderden meters extra lopen. En dat is echt veel te veel, mopperen ze. "Sommigen van ons hebben het wandelen al opgegeven", zegt omwonende Gerold Eijkemans in het lokale weekblad De Duinkoerier.

Gerold hoopt dat de Efteling bereid is om de bouwhekken een paar meter te verplaatsen, zodat er over een sloot een loopbruggetje gebouwd kan worden. "De Efteling kan gewoon verder met de bouw en wij kunnen weer redelijkerwijs het mooie wandelgebied in komen."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be