Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Adverteren kun je leren: Looopings koopt reclameborden naast de Efteling

19-11-2014, 18.06 uur

Binnenkort weten miljoenen bezoekers van de Efteling waar ze moeten zijn voor het laatste Efteling-nieuws. Looopings heeft het voor elkaar gekregen om te adverteren op opvallende reclameborden aan de voet van het best bezochte attractiepark in de Benelux.

De niet te missen digitale borden op de Kaatsheuvelse Europalaan hangen zowel bij de toegangsweg richting de parkeerplaats als bij de uitgang van het pretpark. Looopings staat op alle zes de led-videoposters. Wie een bezoek brengt aan de Efteling, kan voorlopig niet om de site heen.

Het is de bedoeling dat de advertenties een paar maanden lang te zien zijn, waaronder in de drukke kerstvakantie en tijdens oud en nieuw. De Efteling heeft nog niet op de campagne gereageerd.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be