Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland hult zich in stilzwijgen over vergeten prijswinnaars

18-11-2014, 18.23 uur

Walibi Holland kan niet zeggen of er mensen zijn die de afgelopen jaren prijzen hebben gewonnen met de mobiele Thrill Battle-game. Looopings vroeg Walibi de afgelopen weken meermaals om een uitleg, maar die kwam er tot nu toe niet.

Elke maand zouden de beste spelers van de Thrill Battle twee gratis abonnementen krijgen. Bovendien werd bij de lancering van de interactieve app beloofd dat degene met de meeste punten aan het einde van het seizoen kosteloos met honderd vrienden naar Walibi toe mocht.

Maar de Thrill Battle flopte en marketeers zagen hun kans schoon om alle beloofde prijzen onder het tapijt te vegen. Tot op de dag van vandaag is niet duidelijk of er Ć¼berhaupt gebruikers zijn geweest die de afgelopen drie jaar een prijs in ontvangst hebben genomen. In 2014 werd de game door nog geen vijftig personen gespeeld.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be