Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bloederige moordaanslag in Walibi Holland: Flikken Maastricht wijkt uit naar de polder

14-11-2014, 20.28 uur

Kijkers van Flikken Maastricht hebben vanavond kunnen zien hoe in Walibi Holland een Italiaanse maffioso vermoord werd. De seizoensfinale van de Limburgse politieserie speelde zich voor een groot deel af in het pretpark.

Hoofdrolspelers Angela Schijf en Victor Reinier waren in Walibi om een einde te maken aan een hoog opgelopen drugsoorlog met de Italiaanse maffia. Met name het entreegebied, het reuzenrad La Grande Roue, waterbaan Crazy River en de Splash Battle kwamen volop in beeld. Opnames vonden eind juni plaats.

Dat Walibi geen voor de hand liggende keuze was om een aflevering op te nemen, ontging ook de scriptschrijvers niet. "Walibi? Waarom in godsnaam daar?", vraagt een rechercheur als hij hoort dat hij naar de polder moet. Het antwoord van zijn tegenspeelster: "Weet ik veel, omdat het druk is, omdat het ver van Limburg is?"

De aflevering is inmiddels online terug te kijken.















Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be