Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vanaf morgen geen Disney-figuren meer in hotels Disneyland Paris

12-11-2014, 17.18 uur

Kinderen die overnachten in een Disney-hotel kunnen vanaf morgen fluiten naar een ontmoeting met Mickey Mouse of Donald Duck. Disneyland Paris schrapt alle meet-and-greets met Disney-figuren in de hotels.

De characters zijn straks alleen nog te zien voor rijke gasten, in het luxe Inventions-restaurant van het Disneyland Hotel en de Castle Club, een speciaal gedeelte voor vips. Op alle andere plekken in de hotels verdwijnen de mascottes in zijn geheel. Er is geen reden gegeven voor het weghalen van het entertainment.

Voortaan zullen hotelgasten de pretparken in moeten om Disney-figuren te spotten. Als ze pech hebben, staan ze dan wel eerst vijf uur in de rij.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be