Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Iemand iets kwijt? Walibi Holland zoekt eigenaren van ruim zeshonderd gevonden voorwerpen

13-11-2014, 08.23 uur

Walibi Holland zou zo een tweedehandswinkel kunnen beginnen. Bezoekers verloren het afgelopen jaar honderden rugzakken, jassen, bankpasjes, brillen, videocamera's, sleutelbossen en dure telefoons. Maar liefst 627 gevonden voorwerpen werden niet opgehaald door hun eigenaar.

Alle spullen zijn door het pretpark geïndexeerd met behulp van iLost, een online zoekmachine voor gevonden voorwerpen. Alleen in oktober bleven er al ruim tweehonderd objecten liggen.

Walibi vond bijvoorbeeld rijbewijzen, paspoorten, trouwringen, horloges en actiefoto's van achtbanen, maar ook damesschoenen, kinderboeken, lenzendoosjes, een inhalator van een astmapatiënt, een gehoorapparaat, een skateboard, een geluidsbox, een wandelstok en zelfs een verblijfsvergunning.

En hoewel het pretpark nu gesloten is, wordt de lijst alleen maar langer. Medewerkers treffen tijdens onderhoudswerkzaamheden voortdurend nieuwe dingen aan. Zo kwamen personeelsleden vorige week zes telefoons, drie sleutels, drie pasjes, een portemonnee, een sjaal en een verdwaalde mountainbike tegen.

Wie op de website een verloren voorwerp herkent, moet op een of andere manier kunnen aantonen dat hij of zij de eigenaar is. Pas dan zal Walibi het voorwerp teruggeven.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be