Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Weer tegenslag bij bouw nieuw zwembad Slagharen

08-11-2014, 14.36 uur

De bouw van het nieuwe zwembad in Slagharen gaat niet echt van een leien dakje. Het attractiepark krijgt opnieuw een tegenslag te verwerken nu blijkt dat buurtbewoners zes weken langer de tijd hebben om bezwaar te maken tegen het project.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg hebben de beslistermijn voor een bouwaanvraag verlengd met zes weken, staat in een regionaal krantje. Dat betekent ook dat omwonenden nog anderhalve maand langer roet in het eten kunnen gooien.

Slagharen wil vanwege de komst van het nieuwe zwembad onder meer een deel van een bestaande monorailbaan verplaatsen. Daar kan het park nu officieel pas halverwege december mee beginnen.

Eind vorige maand moest de brandweer nog uitrukken bij werkzaamheden aan het nieuwe bad omdat een graafmachine begon te roken. Eerder werd de opening van het waterparadijs uitgesteld van 1 december dit jaar naar de meivakantie van 2015.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be