Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Turken zwaaien met neppistool in Disneyland Paris

03-11-2014, 12.20 uur | Reacties

Twee Turken hebben zaterdagmiddag Disneyland Paris op zijn kop gezet door met een neppistool te gaan zwaaien. Beveiligers kregen iets voor 18.00 uur melding van gewapende bezoekers die vanaf de parkentree op weg waren naar de parkeerplaats.

Uit angst voor aanslagen van jihadisten werd onmiddellijk de politie ingeschakeld. Agenten hebben de twee verdachte mannen vervolgens tegen de grond gewerkt en aangehouden. Toen pas bleek dat het bewuste pistool van plastic was. Na een verhoor op het politiebureau zijn de twee heren weer vrijgelaten.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be