Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Man krijgt boete voor scheldpartij tijdens achtbaanstoring

31-10-2014, 18.31 uur

Een 33-jarige man moet een boete van bijna 200 euro betalen omdat hij begon te schelden tegen pretparkmedewerkers toen een achtbaan vastliep. Het incident gebeurde vorige maand bij de rollercoaster Saw - The Ride in Thorpe Park (Engeland).

Volgens de boze Brit gingen personeelsleden tijdens de evacuatie niet behulpzaam genoeg om met een medepassagier die last had van paniekaanvallen. Daarop schold hij werknemers de huid vol. De man werd zo agressief dat kinderen in het karretje begon te huilen.

Na de ontruiming werd de razende aso in een wachtruimte geplaatst, waar hij doorging met vloeken en tieren tot de politie arriveerde om hem op te pakken. In de rechtbank bood het scheldkanon deze week zijn excuses aan. Onder het betalen van een boete en een schadevergoeding kwam hij echter niet uit.

Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be