Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Openingsdatum Speelstad Rotterdam weer uitgesteld: 'Misschien 2016 of 2017'

30-10-2014, 08.20 uur

Het kan nog jaren duren voor het Rotterdamse pretpark Speelstad klaar is. Ondernemer Hennie van der Most durft zich na weer een tegenslag bij de bouw niet meer vast te pinnen op een openingsdatum.

"Misschien wordt het 2016 of 2017", zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. Eigenlijk was het de bedoeling om de Speelstad in 2015 te openen. De bouw gaat echter niet bepaald van een leien dakje. Zo brak er een grote brand uit en ging er het een en ander mis bij de sloopwerkzaamheden.

Ook Hennies financiële situatie gooide roet in het eten. Veel van zijn andere bedrijven, waaronder Speelstad Oranje in Drenthe, zijn op sterven na dood. Zoals altijd ziet Hennie de toekomst ondanks alles rooskleurig in. "Tuurlijk komt het er, 100 procent. Of ik moet hier nu neervallen."



Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be