Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Nieuw themagebied Phantasialand krijgt onbegrijpelijke naam

22-10-2014, 18.20 uur

'Klugheim' is de naam van een nieuw themagebied in Phantasialand. Dat heeft het Duitse pretpark vandaag zelf bekendgemaakt door een groot aankondigingsbord neer te zetten.

Behalve de raadselachtige naam zijn op het bord afbeeldingen te zien van een gillende jongen, dakpannen, stukken hout en een getekende draak. Dezelfde draak is nu al de mascotte van het Mystery-gebied. Waarschijnlijk wordt Klugheim daar onderdeel van.

Phantasialand heeft in totaal zes themagebieden: Fantasy, Deep in Africa, Berlin, Mexico, Mystery en China Town. Het is niet duidelijk of Klugheim ook de naam wordt van de attractie in het parkdeel. Volgens geruchten bouwt Phantasialand aan een spectaculaire lanceerachtbaan.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be