Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Na dertien jaar weer een nieuwe attractie in Walibi Belgium

18-10-2014, 11.34 uur

Na dertien jaar stilstand opent Walibi Belgium in 2016 eindelijk weer een nieuwe attractie. En als we het pretpark mogen geloven, gaat het om een wereldprimeur.

Dat werd vanochtend bekend tijdens een jaarlijkse fandag. Net als zusterpark Walibi Holland schakelen de Belgen voor de bouw van hun nieuwe attractie de Duitse fabrikant Mack Rides in. Het ligt voor de hand dat ook de Belgen een spectaculaire achtbaan hebben besteld, maar dan met een uniek element.

Sinds de opening van de interactieve darkride Challenge of Tutankhamon in 2003 kwamen er in Walibi Belgium geen nieuwe attracties meer bij. Een directielid gaf afgelopen zomer nog toe dat het park kampt met een schrijnend tekort aan nieuwigheden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be