Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Sprookjeshof

Oplossing voor afgekeurde glijbaan komt te laat

19-10-2014, 15.40 uur

De eerder afgekeurde matjesglijbaan in attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren is alsnog goedgekeurd. Maar dat wil niet zeggen dat eigenaar Albert Tolner tevreden is. Hij is nog steeds van plan om zijn park te verkopen.

Albert kondigde in augustus aan dat hij van Sprookjeshof af wilde omdat hij helemaal klaar was met overheidsbemoeienis en onnodige regeltjes. De druppel die de emmer deed overlopen: een conflict over een glijbaan. Die mocht van een keuringsinstantie niet open toen bleek dat de leuning niet hoog genoeg was.

Beide partijen deden de afgelopen weken water bij de wijn, waardoor de attractie nu toch een geldig veiligheidscertificaat heeft. Alberts beslissing om te stoppen staat echter nog steeds. Er zijn volgens hem twee serieuze overnamekandidaten. Waarschijnlijk wordt half november de knoop doorgehakt.

Meer Speelpark Sprookjeshof
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be