Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zo serveert de Efteling een lactosevrije pannenkoek

13-10-2014, 20.08 uur

Van het pannenkoekenrestaurant in de Efteling moet je niet te veel verwachten. Dat beseft ene Amanda nu ook. Ze bestelde gisteren een dure lactosevrije pannenkoek met banaan, maar de kok nam die opdracht wel heel letterlijk.

Efteling-medewerkers schotelden Amanda een taaie magnetronpannenkoek met een ongepelde banaan voor. De plastic folie zat nog om het bord. Gebak en ijs dat haar beloofd was, ontbrak volledig. "Echt schandalig dat ze dit zo durven te serveren!", schrijft de teleurgestelde vrouw op Facebook.

De Efteling bood onmiddellijk excuses aan. "Wat ontzettend vervelend dat je dit hebt mee moeten maken", reageert marketingstagiaire Vienna Kortland. "We gaan intern hier achteraan en dit met de desbetreffende afdeling bespreken."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be