Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ook Disneyland Paris haalt Frozen binnen: nieuwe show in 2015

13-10-2014, 18.53 uur

Disneyland Paris heeft eindelijk het succes van Frozen ontdekt. Het pretparkresort presenteert volgend jaar een grote theatershow rond de populaire familiefilm, zo melden verschillende fansites.

De winterse voorstelling staat midden in het zomerseizoen op de planken in The Chaparral Stage, een theater in de buurt van Big Thunder Mountain dat al jaren leegstaat. Het is onduidelijk hoe Disneyland Paris de voor de hand liggende taalproblemen gaat oplossen: kinderen uit Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje en de Benelux kennen de liedjes uit de film alleen in hun eigen taal.

De Amerikaanse Disney-parken profiteren al langer van de populariteit van Frozen, met vuurwerkshows, theatervoorstellingen, parades, sneeuwspeelplaatsen, meet & greets en speciale souvenirwinkels. Voormalig Efteling-ontwerper Michel den Dulk ontwierp bovendien een hele Frozen-attractie voor Walt Disney World (Florida).

Vorige maand werd er in Parijs al wel eenmalig geëxperimenteerd met een kleinschalige tweetalige Frozen-show. Blijkbaar is die test goed verlopen.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be