Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Asielzoekers in Duinrell krijgen aparte in- en uitgang

10-10-2014, 11.13 uur | Reacties

Ondanks protesten van buurtbewoners gaat Duinrell komende winter opnieuw vele honderden asielzoekers onderbrengen in het vakantiepark. Vorig jaar zorgde de komst van de vluchtelingen voor heel wat commotie.

Het is de negende keer dat er 's winters oorlogsslachtoffers naar Duinrell komen. Nieuw dit jaar is dat de buitenlanders volledig gescheiden worden van 'normale' bezoekers. Voor de asielzoekers wordt een speciale in- en uitgang gebouwd.

Omwonenden maken zich onder meer zorgen dat er straks strijders van terreurbeweging IS in de bungalows komen te zitten. Daar is geen reden voor, zegt burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema. Hij heeft "geen indicatie" dat er jihadisten onder de vluchtelingen bevinden, zegt hij in het Leidsch Dagblad.

Meer Duinrell
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be