Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Nederlander ontwerpt attractie rond Frozen in Walt Disney World

05-10-2014, 21.12 uur

Er zit een Nederlands tintje aan een nieuwe attractie in Walt Disney World. Niemand minder dan voormalig Efteling-ontwerper Michel den Dulk is verantwoordelijk voor een nieuwe ride gebaseerd op de immens populaire animatiefilm Frozen.

De Frozen-attractie vervangt de 26 jaar oude bootvaart Maelstrom in het Noorse themagebied van Disney's attractiepark Epcot. Vandaag was Maelstrom voor het allerlaatst geopend. Hoe de Frozen-ride er precies uit komt te zien, moet de komende maanden duidelijk worden. De opening staat gepland voor het voorjaar van 2016.

Michel, die ook voor het Duitse Europa-Park werkte, heeft ervaring met het tekenen van sneeuwwerelden zoals die van Frozen. Voor de Efteling ontwierp hij het winterse sprookje het Meisje met de Zwavelstokjes.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be