Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Geen hond in Plopsaland: speciale hondendag geflopt

04-10-2014, 16.59 uur

Een speciale hondendag in Plopsaland De Panne was vandaag geen succes. Het aantal bezoekers dat samen met een hond naar het pretpark kwam, is op twee handen te tellen.

"Ik ben al de hele dag door het park aan het wandelen en heb welgeteld acht honden gespot", vertelt een bezoeker aan Looopings. Persfoto's van Plopsaland zelf, waarop nauwelijks beesten te zien zijn, bevestigen dat beeld. Desondanks spreekt het park in een persbericht over "heel wat viervoeters".

De eenmalige actie, gesponsord door het Belgische hondenvoermerk Euro-Premium, werd pas drie dagen geleden aangekondigd. Hoewel voor de huisdieren extra activiteiten werden georganiseerd, mochten ze niet in de buurt komen van attracties, wachtrijen en restaurants.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be