Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Geen toverstafjes bij avondparade Slagharen: 'Ze liggen nog in China'

03-10-2014, 15.48 uur

De grote lichtjesparade in Attractiepark Slagharen moet vanavond het zonder speciale toverstafjes stellen. Duizenden lichtgevende toortsen die gebruikt zouden worden tijdens de show, blijken nog in China te liggen.

Dat vertellen anonieme medewerkers aan Looopings. Eigenlijk hadden de stafjes onderdeel moeten worden van de Miracle of Lights-voorstelling, die vandaag voor het eerst te zien is. Met behulp van een ingenieus systeem zouden de plastic stokjes van kleur veranderen op de maat van de muziek. Slagharen keek het trucje af van Disney.

"Er is geen rekening gehouden met het feit dat de toverstafjes in verband met de batterijen niet in het vliegtuig mogen", zegt een personeelslid. "Dat gaat vanavond nog voor problemen zorgen, aangezien de hele show draait om een tovenaar die zegt dat hij alle toverstafjes aan gaat toveren."

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be