Movie Park Germany

Nieuwe directeur Slagharen: 'Superblij met nieuwe uitdaging'

07-10-2014, 20:31 uur | Reacties

Hoewel hij mooie herinneren bewaart aan zijn tijd bij Movie Park Germany, is Wouter Dekkers ontzettend blij met zijn nieuwe baan als directeur van Attractiepark Slagharen. Dat vertelt hij aan Looopings.

"Ik vind het een grote eer dat ik hiervoor gevraagd ben", zegt Wouter. "Dat ik in Slagharen dezelfde rol krijg als die ik in Duitsland had, zie ik als erkenning voor het hele team van Movie Park. Iedereen heeft de afgelopen jaren topprestaties geleverd."


ZIE OOK: Grote baas Movie Park wordt nieuwe directeur Slagharen

De directeur wordt in Movie Park opgevolgd door Thorsten Backhaus, de huidige financiële man. Met hem is het park in goede handen, belooft hij. "Er gaan daar de komende jaren nog genoeg interessante dingen gebeuren."

En we hoeven ook niet bang te zijn dat Slagharen stil blijft staan. "Je hoeft niet te denken: Wouter is boekhouder, dus die gaat lekker op de centen passen. Er is de afgelopen jaren een weg van verbetering ingezet en daar gaan we mee door." De nieuwe baas bekijkt de komende weken welke projecten hij als eerst wil oppakken. Slagharen is volgens hem "historisch gezien een hartstikke leuk park".

ZIE OOK: 'Imago van Attractiepark Slagharen is flink verbeterd'

Reacties