Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nieuwe directeur Slagharen: 'Superblij met nieuwe uitdaging'

07-10-2014, 20.31 uur

Hoewel hij mooie herinneren bewaart aan zijn tijd bij Movie Park Germany, is Wouter Dekkers ontzettend blij met zijn nieuwe baan als directeur van Attractiepark Slagharen. Dat vertelt hij aan Looopings.

"Ik vind het een grote eer dat ik hiervoor gevraagd ben", zegt Wouter. "Dat ik in Slagharen dezelfde rol krijg als die ik in Duitsland had, zie ik als erkenning voor het hele team van Movie Park. Iedereen heeft de afgelopen jaren topprestaties geleverd."

De directeur wordt in Movie Park opgevolgd door Thorsten Backhaus, de huidige financiële man. Met hem is het park in goede handen, belooft hij. "Er gaan daar de komende jaren nog genoeg interessante dingen gebeuren."

En we hoeven ook niet bang te zijn dat Slagharen stil blijft staan. "Je hoeft niet te denken: Wouter is boekhouder, dus die gaat lekker op de centen passen. Er is de afgelopen jaren een weg van verbetering ingezet en daar gaan we mee door." De nieuwe baas bekijkt de komende weken welke projecten hij als eerst wil oppakken. Slagharen is volgens hem "historisch gezien een hartstikke leuk park".

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be