Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

Brabants pretpark DippieDoe verbouwt: modernisering en nieuwe attracties

02-10-2014, 18.44 uur

Het Brabantse pretpark DippieDoe is flink aan het verbouwen. Er worden attracties verplaatst en gesloopt, maar er komen ook een paar nieuwe rides bij. "We zijn druk bezig met de modernisering en professionalisering van ons park", zegt een woordvoerder.

Eén van de twee grote hallen in DippieDoe gaat dienen als evenementenlocatie. De meeste attracties die daar stonden opgeslagen, worden verplaatst naar de andere hal. Sommige oude rides zullen helemaal niet meer terugkeren.

Na de herfstvakantie wordt er gestart met de bouw van een aantal nieuwe attracties. Tijdens de grootscheepse verbouwing blijft DippieDoe geopend, al zullen veel attracties vanwege de werkzaamheden tijdelijk sluiten. Op dit moment zijn de botsauto's, een draaiende schommelschip en een truckbaan buiten gebruik.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be