Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling maakt inhaalslag: ook Villa Volta aangepakt

26-09-2014, 14.31 uur

De Efteling is keihard bezig om al het achterstallige onderhoud in het attractiepark in één keer weg te werken. Deze week zijn de werkzaamheden aan de buitenkant van Villa Volta gestart.

Het vervloekte onderkomen van bokkenrijder Hugo van den Loonsche Duynen is al jaren aan het afbrokkelen. Looopings vroeg eind vorig jaar nog aandacht voor de slechte staat van de attractie. Goed nieuws: het exterieur wordt de komende weken vernieuwd.

Brabantse bouwvakkers hebben het druk. De broodnodige opknapbeurt aan het draaiende huis komt tegelijk met onderhoud aan Fata Morgana en entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. Ondertussen vordert de bouw van nieuwe bungalows en een nieuwe achtbaan gestaag.

In eerste instantie blijft Villa Volta tijdens de werkzaamheden gewoon geopend. Pas vanaf maandag 6 oktober zijn de deuren twee weken lang dicht. Dan wordt ook de binnenkant gereviseerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be