Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Fata Morgana in de Efteling uitgerust met projectie en lichteffecten

04-10-2014, 10.38 uur

Een nieuwe projectie is de belangrijkste toevoeging aan de Efteling-attractie Fata Morgana, die vandaag heropend is na een grote opknapbeurt. Opvarenden zien bij het begin van de boottocht een 'luchtspiegeling' van een verdwijnend oosters paleis.

Bovendien is de junglescène met een zwaaiende tovenaar uitgerust met opvallende lichteffecten en nieuwe, mysterieuze geluiden. Op andere plekken zijn effecten die al jaren ontbraken in ere hersteld, waaronder die in de kantelende galerij aan het einde van de expeditie.

Hier en daar hebben decors een likje verf gehad. Verder werden de onrealistische slangen in de jungle vervangen door nieuwe exemplaren en hebben veel poppen andere pruiken op. Ook de bewegingen van de robots werden gereviseerd.

Fata Morgana was bijna een maand gesloten voor groot onderhoud. De omvangrijke operatie nog niet helemaal afgerond: binnenkort worden alle boten vervangen door nieuwe exemplaren.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be