Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Fotograferen van vastgelopen achtbaan verboden

22-09-2014, 21.34 uur

Bezoekers van een Engels pretpark hebben gisteren bijna de politie achter zich aan gekregen omdat ze foto's maakten van een vastgelopen attractie. Woedende medewerkers wilden niet dat toeschouwers fotografeerden hoe passagiers een uur lang vastzaten in een achtbaan.

Dat gebeurde bij de spinning coaster Dragon's Fury in Chessington World of Adventures. Toen een paar opstandige gasten weigerden om hun plaatjes weg te halen, werd het beveiligingspersoneel agressief. "We zijn achterna gezeten door bewakers die ons dwongen om alle foto's te verwijderen", vertelt een bezoeker. "Zelfs de politie werd gebeld."

De boze beveiligers hebben niets fout gedaan, vindt een woordvoerster van Chessington. "We hebben het eerst vriendelijk aan deze mensen gevraagd. Ze hadden geen toestemming om anderen te fotograferen."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be