Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Spookslot Efteling griezelig stil door geluidsproblemen

21-09-2014, 15.10 uur

In het Spookslot van de Efteling heerst sinds een paar weken regelmatig een doodse stilte. Door technische problemen wordt de illustere Danse Macabre vaak niet gestart als de spookvoorstelling begint.

Bezoekers staan dan zonder muziek of geluidseffecten te kijken naar schuifelende monniken, bewegende graven en dwalende geesten. De meeste toeschouwers lopen vervolgens teleurgesteld weg.

Volgens medewerkers gaat het om een bekend probleem dat de laatste tijd steeds vaker de kop op steekt. Bij elke geluidsstoring moet de spookshow in zijn geheel gereset worden. Dat duurt ongeveer een minuut.

Het Spookslot is vanaf 17 november vijf dagen lang dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Wellicht wordt de 'bug' dan verholpen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be