Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Ex-directeur Efteling laat sporen na bij de Python

01-10-2014, 15.59 uur

Voormalig Efteling-directeur Bart de Boer is toch nog niet helemaal verdwenen uit Kaatsheuvel. Het attractiepark deelt nog steeds documenten uit met zijn naam erop.

Stoere kinderen die voor de eerste keer in hun leven in de 'superachtbaan' Python zijn gestapt, krijgen een diploma dat ondertekend is door de weggestuurde topman. Ruim vijftien maanden na de aankondiging van Barts vertrek heeft nog niemand de moeite genomen om nieuwe papiertjes af te drukken.

Ook in de vergaderzaal van kantorencomplex Raveleijn liet Bart de Boer zijn sporen na. Aan het plafond hangt nog altijd een karikaturaal houten beeldje van zijn hoofd.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be