Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland jaagt op bezoekers Efteling met agressieve advertenties

20-09-2014, 21.50 uur

Toverland heeft het gemunt op bezoekers van de Efteling. Een agressieve reclamecampagne van het Limburgse attractiepark richt zich specifiek op potentiële Efteling-gasten.

Wie de afgelopen dagen via Google op de term 'Efteling' zocht of een Efteling-gerelateerde video bekeek op YouTube, kreeg meteen een grote reclamebanner voor Toverland te zien. Ook het officiële videokanaal van de Efteling stond vol met Toverland-advertenties. Vele duizenden potentiële bezoekers van de Efteling kregen daardoor ironisch genoeg reclame voor de concurrent in beeld.

Met de strijdlustige internetactie hopen de Limburgers zo veel mogelijk tickets te verkopen voor het naderende Halloween-evenement. Toverland plaagde de Efteling in het verleden al eens door buslijnen richting de Efteling te laten bedrukken met Toverland-reclames.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be