Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling installeert nieuwe effecten in Fata Morgana

23-09-2014, 22.59 uur

De Efteling gaat Fata Morgana flink oplappen. De 28 jaar oude attractie krijgt er komend najaar onverwachts een hoop nieuwe dingen bij, staat in een geheime personeelsmemo die Looopings in handen kreeg.

Het gaat naast omvangrijke technische werkzaamheden om opvallende aanpassingen aan de decors en een reeks bijzondere nieuwe effecten die de oosterse boottocht een stuk interessanter moeten maken. Fata Morgana is sinds twee weken geleden gesloten voor een opknapbeurt. Tot nu toe was niet duidelijk wat er zou veranderen.

Ook alle boten in de 'verboden stad' worden vervangen door nieuwe exemplaren, maar die zijn nog in aanbouw. De Efteling gaat de huidige sloepen pas na de onderhoudsperiode omruilen. Op zaterdag 4 oktober gaat Fata Morgana weer open.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be