Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Weer brutale diefstal uit de Efteling

11-09-2014, 15.14 uur

Een ongemanierde bezoeker van de Efteling heeft zich verlaagd tot het bestelen van een toiletjuffrouw. In een nostalgisch toiletgebouwtje bij Droomvlucht zijn afgelopen maand twee bordjes verdwenen.

De rode plakkaten, in de jaren zeventig ontworpen door niemand minder dan Anton Pieck, horen aan te geven waar dames en heren precies hun behoefte kunnen doen. Nu ontbreekt van de befaamde afbeeldingen ieder spoor. Ze zijn in alle haast vervangen door tijdelijke bruine bordjes, inclusief een taalfout.

De absurde roof komt aan het licht nadat in het Sprookjesbos onlangs al de beroemde kraai bij het huisje van Roodkapje werd gejat. De dader is nooit gepakt. Mogelijk gaat het om dezelfde Efteling-dief.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be