Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Levensgevaarlijk: 112 onbereikbaar in Slagharen

12-09-2014, 08.22 uur

Als er in Slagharen een achtbaan neerstort of een attractie ontploft, bestaat de kans dat politie, ambulance en brandweer niet opgeroepen kunnen worden. Alarmnummer 112 is vanuit het pretpark vaak nauwelijks te bereiken.

Daarvoor waarschuwt burgemeester Peter Snijder van de gemeente Hardenberg, waar het Overijsselse dorpje Slagharen onder valt. "In het attractiepark valt het bereik soms helemaal weg", zegt hij. "Wanneer pretparkbezoekers veel data tegelijk doorsturen, hebben omwonenden daar ook last van. En het bereik was al minimaal."

De burgemeester kwam deze week in de Tweede Kamer in Den Haag aan het woord tijdens een hoorzitting over de slechte bereikbaarheid van 112. "Er zijn in onze regio grote problemen die kunnen leiden tot zeer gevaarlijke situaties." Hij noemt het "een wonder" dat er niet meer incidenten gebeuren.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be