Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland vraagt 65 euro voor avondje Halloween

10-09-2014, 15.03 uur

65 euro. Dat kost het om op 31 oktober aanstaande een avondje Halloween te komen vieren in Walibi Holland. Exclusief eten en drinken.

Entreekaarten voor de Halloween Fright Nights in Walibi zijn normaal gesproken al niet goedkoop (35,50 euro in plaats van 25 euro op een normale dag), maar voor een speciale avond op 31 oktober vraagt het pretpark nóg meer geld. Dan kost het maar liefst 45 euro om binnen te komen. Wie vervolgens ook een paar spookhuizen wil bezoeken, moet nog eens 20 euro afrekenen.

Walibi haalt naar eigen zeggen wel alles uit de kast om op de 31e iets anders te kunnen bieden dan op de andere halloweendagen. Zo zijn er twee extra scare zones, een extra zombiedoolhof en een nieuwe eindshow. Discotheek Inferno blijft na afloop van het evenement tot diep in de nacht open.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be