Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

'Bobbejaanland heeft geen respect voor personeel'

09-09-2014, 13.37 uur

Het had niet veel gescheeld of personeelsleden van Bobbejaanland waren deze week massaal in opstand gekomen tegen hun baas. Een controversiële Facebook-post haalde bij hen het bloed onder de nagels vandaan.

Tientallen medewerkers zijn woest over een bericht waarin een online marketeer van het pretpark schreef dat bezoekers die één centimeter te klein zijn voor een attractie, in het vervolg gewoon in mogen stappen.

Volgens de werknemers getuigt de "debiele reactie" van een gebrek aan respect voor het personeel. "Welke debiel doet de Facebook-pagina bij ons eigenlijk?", vraagt iemand zich af. Een ander reageert: "We gaan het wel weer merken. Ze zeiden al dat we zeikerds zijn, dat wordt nu alleen maar erger. Echt een debiele reactie!"

Gisteren ging Bobbejaanland diep door het stof vanwege het "incorrecte" bericht. Die spijtbetuiging kwam voor de woedende medewerkers net op tijd, al is niet iedereen helemaal tevreden. "Ze proberen hun fout goed te praten, maar weer wordt onze naam in een slecht daglicht gesteld."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be