Bobbejaanland

'Bobbejaanland heeft geen respect voor personeel'

09-09-2014, 13:37 uur | Reacties

Het had niet veel gescheeld of personeelsleden van Bobbejaanland waren deze week massaal in opstand gekomen tegen hun baas. Een controversiële Facebook-post haalde bij hen het bloed onder de nagels vandaan.

Tientallen medewerkers zijn woest over een bericht waarin een online marketeer van het pretpark schreef dat bezoekers die één centimeter te klein zijn voor een attractie, in het vervolg gewoon in mogen stappen.


ZIE OOK: Bobbejaanland sjoemelt met eigen veiligheidsregels

Volgens de werknemers getuigt de "debiele reactie" van een gebrek aan respect voor het personeel. "Welke debiel doet de Facebook-pagina bij ons eigenlijk?", vraagt iemand zich af. Een ander reageert: "We gaan het wel weer merken. Ze zeiden al dat we zeikerds zijn, dat wordt nu alleen maar erger. Echt een debiele reactie!"

Gisteren ging Bobbejaanland diep door het stof vanwege het "incorrecte" bericht. Die spijtbetuiging kwam voor de woedende medewerkers net op tijd, al is niet iedereen helemaal tevreden. "Ze proberen hun fout goed te praten, maar weer wordt onze naam in een slecht daglicht gesteld."

ZIE OOK: Bobbejaanland: 'Sorry voor negeren regels'

Reacties