Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

In elkaar geslagen om kapotte beugel

04-09-2014, 23.30 uur

Asociale kermisruzies komen niet alleen bij ons voor. In Engeland heeft een groep kermistokkies een vader en zijn kleuter in elkaar geramd bij een discussie over een kapotte beugel.

De vader beklaagde zich na een ritje bij de exploitant van de attractie, omdat zijn dochtertje bijna uit een bakje was gevlogen. De kermisbaas foeterde vervolgens: "Er is niet mis met mijn attractie", waarna de klager op de grond werd gesmeten en door een man of zes in elkaar werd geschopt. Ook zijn zoontje raakte daarbij gewond.

Beveiligers schoten het slachtoffer uiteindelijk te hulp. De man moest met gebroken ribben, schaafwonden en een ontwrichte schouder naar het ziekenhuis worden gebracht. Hij is buiten levensgevaar. De politie doet nog onderzoek naar het voorval.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be