Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bouw nieuwe attractie Bobbejaanland op laag pitje

01-09-2014, 22.41 uur

Bobbejaanland is nog steeds niet begonnen met de bouw van de nieuwe attractie die volgend jaar moet openen. In tegenstelling tot wat het pretpark op social media suggereert, ligt het bouwterrein er verlaten bij.

Marketeers zetten vandaag een gefotoshopte afbeelding van een bouwbord online, met daarbij de tekst "Was het al maar 2015!". Maar meer dan een half jaar na de eerste aankondiging van de nieuwe ride, is er vrijwel niets gebeurd.

Ook de thrillride Fly Away, die deze zomer plaats zou maken maken voor de nieuwe attractie, is nog niet verwijderd. Volgens directeur Roland Kleve had dat eigenlijk al in juli moeten gebeuren. Niemand lijkt ondertussen te weten waar Bobbejaanland precies mee gaat komen. Kleve sprak eerder over een uitvoerig gedecoreerde attractie met een uitgebreid achtergrondverhaal.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be