Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Nieuw: opleiding tot pretparkmanager

01-09-2014, 12.35 uur

Het is te hopen dat heel wat attractieparken binnenkort nieuwe leidinggevenden nodig hebben. In Breda zijn vandaag 28 studenten begonnen aan een opleiding tot pretparkmanager.

Toerismeschool NHTV bedacht een nieuw Engelstalig traject met de naam Attractions & Theme Parks Management. Volgens docent Goof Lukken hoeven de deelnemers niet bang te zijn dat er straks geen werk voor ze is. "Alleen in Europa tellen we al zo'n zevenhonderd parken. En in andere delen van de wereld zijn de parken in opkomst."

Waarschijnlijk komen de kersverse studenten voormalig Efteling-directeur Bart de Boer ook regelmatig tegen. Die is sinds vandaag officieel de baas van de hbo-school.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be