Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Eerste ontwerp van nieuw zwembad Slagharen

31-08-2014, 17.19 uur

Het nieuwe subtropische zwembad in Attractiepark Slagharen krijgt het uiterlijk van een vulkaan. Dat is te zien op een eerste ontwerptekening die directrice Angelique Klar vanmiddag heeft gedeeld op Twitter.

De façade van het gebouw moet straks een rommelende vulkaan met lava en palmbomen voorstellen. Naast de ingang komt een strandbarretje te liggen met een glazen wand en een binnen- en buitenterras. De vulkaan zelf krijgt mogelijk lichteffecten. Op het ontwerp, gedateerd van juli 2014, staat bij het dak: "Possibly glow at night".

Voor het nieuwe zwemparadijs wordt de entree van het huidige, kleine zwembad Rocky Mountain Springs hergebruikt. Nu ligt het complex er nog bij als een ijsberg met dennenbomen. Angelique laat op Twitter weten nog wel op zoek te zijn naar een geschikte naam.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be