Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

'Toverland is niet voor watjes'

31-08-2014, 16.30 uur

Toverland wil zo snel mogelijk van haar kinderachtige reputatie af. De grote uitbreidingen die afgelopen week zijn aangekondigd, moeten ervoor zorgen dat bezoekers het pretpark gaan zien als een stoer merk.

Dat vertelde directrice Caroline Kortooms dit weekend in interview met een regionale krant. "We willen een park zijn dat niet voor watjes is. Met spannende attracties en niet alleen achtbanen. Dus geen Walibi en ook geen Efteling."

Door fantasyfilms als voorbeeld te nemen, kan Toverland zich volgens Caroline onderscheiden van concurrenten. "Wij willen avontuur en spanning bieden. Met ruige attracties in een wereld die lijkt op films als Avatar en Lord of the Rings. Dat zie je nergens anders."

Voormalig strategisch directeur Pieter Cornelis noemde de duistere sfeer van Harry Potter eerder als een mogelijk thema voor een nieuwe mega-achtbaan.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be