Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Weggestuurde Efteling-baas heeft nieuwe baan

27-08-2014, 11.12 uur

Bart de Boer, de man die vorig jaar werd weggestuurd als directeur van de Efteling, gaat studenten leren hoe ze een pretpark moeten runnen. Per 1 september wordt hij de baas van hbo-toerismeopleiding NHTV in Breda, vooralsnog voor de duur van één jaar.

In 2013 moest de 63-jarige schnabbelkoning weg bij de Efteling omdat de rest van het bestuur het niet eens was over zijn manier van leidinggeven.

Veel van De Boers voormalige collega's uit Kaatsheuvel zullen hem regelmatig tegen het lijf lopen omdat ze zijn betrokken bij de 'Efteling Academy', een ontwikkelingsprogramma van de NHTV.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be